Autor: 021.rs

Novi Sad
23.11.2017.
15:01 > 15:24
Novosadska policija uhapsila je 23-ogodišnjeg P. L. iz Novog Sada zbog teške krađe i napada na službeno lice.
  • ja

    26.11.2017 13:36
    jos se i bune
    Policija naziva i pojkusaj bekstva- napad na policiju, a videla sam ih na sudu kako lazu. I pored 30 svedoka, oni ostaju pri svom, a sudije ne dozvoljavaju svedocima da svedoce niti dozvoljavaju suocavanja. Kad udju u sluzbu, samo se hvataju za grb i ponavljaju " Ja sam drzava". Mislim da to sve kaze. Sami su izabrali posao, a vecina zna i kako ga obavljaju, sto objasnjava cinjenicu da su tako obozavani. Slabici koji postaju bogovi kad navuku uniformu.
    Ko zna koliko ce batina taj uhapseni mladic dobiti, a da za to niko nece odgovarati. Treba da se nasa milicija seta sa kamerama, pa cu onda verovati njihovim iskazima.
  • Zemara

    24.11.2017 18:04
    Wanted
    Nisi baš razumeo, ja cenim policiju i njihov rad ma koliko često bio traljav i spor. Ne ceni se uniforma (policijska i vojna) kao nekada što je tuga velika. Oni se izlažu opasnosti kao što reče za sitne pare, što je sramno ali isto sede po kafićima stalno za vreme radnog vremena.Druže borac, ajde ti malo posmatraj i prati kretanje tog što je izašao napolje iz zatvora posle par meseci(možda stabiti nanogicu na godinu-dve, ne da nesme iz stana ili kako to već funkcioniše, nego čisto da se zna u svakom trenu gde si u gradu ili slično), ajde ti njega hapsi posle prvog dela, a ne što čekaš da se nakupi materijala.Ajde sudija ako si prvi put bio blag, drugi put podebljalj brojku. Msm da sam bio jasniji sada...
  • @Zemara

    24.11.2017 09:09
    Gledam i ne verujem. Da li je moguce da ovoliki broj ljudi ne razlikuje sta je delatnost tuzilastva i sudstva, a sta policije? Ti si nadgledao svoju imovinu pa se nerviras, a policajcu je zivot na ivici za nekoliko stotina eura mesecno. Zamisli da si na mestu policajca koji je ostao bez odece na poslu, sprecavajuci kradju, a zamalo bez glave, kad sudija tog istog kriminalca pusti ponovo na ulicu, ne osudjujuci ga ni za kradju, ni za napad na policiju?
  • Renegade

    23.11.2017 16:52
    Za tecu
    Teco a jel u redu da ti neko napise krivičnu prijavu ko onaj u bacu komandir za nesto sto nisi učinio i zaglavis zatvor video bi te ja onda jel bi ih branio.
  • Zemara

    23.11.2017 16:33
    Wanted
    Sagraditi još koji zatvor, jer policija i sud puštaju raznorazne kriminalce svih sorta nazad na ulicu posle par meseci. Držao sam prodavnicu i tačno sam zapazio kada se pojedinci sumnjivog morala pojave ili nestanu sa ulica.Nisam srećom imao slučaj krađe ( bilo je više osmatračkih aktivnosti isl) ali j bio jedan pokušaj obijanja u toku noći. Policija jako dobro zna sva ta lica, ali njihovo smeštanje u zatvore nije rešeno adekvatno.Apelujem da se to nekako reguliše, da onog trena kada ih uhvate na delu, ili dođu do njih preko video zapisa i drugo, da ih ne puštaju nazad za par meseci.Svi se oni vraćaju svom zanatu, a ako ga po drugi put uhvate, onda brale kopaj zemlju i tucaj kamen do starosti.
  • Jaja

    23.11.2017 15:39
    Ako, malo i panduri da uprljaju ruke, ne samo da prosipaju autoritet, jedu i piju za dz po gradu i uzivaju povlastice sitne korupcije....
  • Teča

    23.11.2017 15:36
    hajdučija! treba da dobije 10 godina zatvora samo zbog napada na policajca. u engleskoj ne smeš ni pomisliti takvo nešto...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna